Кошик
83 відгуків
+380 (99) 286-85-77
+380 (97) 291-05-90
+380 (93) 334-01-11
+380 (63) 660-46-70
ул. Молоткова, 85, Черкаси, Україна
ТОВ "ЕКОПРОМТРАНС"
Залишити відгук
Мішки пвед, 500*750, 50 мк для пелет, фото 2
Мішки пвед, 500*750, 50 мк для пелет, фото 2

Мішки пвед, 500*750, 50 мк для пелет

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

ТОВ  «Екопромтранс» виробляє поліетиленову полоні (рукав) екструзійним методом із поліетилену високого (ПВД) і низького (ПНД) тиску. У процесі виробництва можуть використовуватися барвники для отримання плівки різних кольорів.

На сьогодні плівка випускається у формі рукава

Поліетиленовий рукав може бути фальцованим (загнутих всередину бічні складки) і складеним удвічі. Вся плівка випускається в рулонах. Товщину плівки, колір, ширину рулону, кількість погонних метрів у ньому визначає сам замовник.

Ширина плівки: від 180 мм до 6000 мм. Товщина плівки: від 15 мкм до 200 мкм.

Підприємство виготовляє різні типи плівок за розмірами замовника.

Плівка термоусадкова виготовляється з ПВД, можливе використання композиційних матеріалів, барвників. Призначена для формування штучної продукції, зокрема й у споживчих тарі, в групове паковання і для пакетування об'ємних вантажів, зокрема й на піддонах. В асортименті термоусадкова плівка у формі полотна та рукава.

Споживачі давно оцінили переваги термоусадкової поліетиленової плівки:

  • екологічність і гігієнічність матеріалу;
  • високі фізико-механічні властивості;
  • ефективний захист від впливу довкілля;
  • естетичний вигляд;
  • можливість візуального контролю товару завдяки прозорості;
  • зручність під час транспортування.

Поліетиленова теплічна плівка — еластичний і недорогий матеріал для теплиць і парників, тому вона має великий попит серед населення. Ця плівка досить міцна, прозора, а завдяки спеціальним добавкам (стабілізаторам) має високу стійкість до впливу ультрафіолетових променів.

Поліетиленова господарська плівка широко застосовується в різних господарських сферах завдяки високим експлуатаційним характеристикам.

У будівництві та ремонті поліетиленова плівка використовується для тепло- та гідроізоляції, для будівництва тимчасових споруд і захисних укриттів, а також під час виконання внутрішніх опоряджувальних робіт.

У сільському господарстві поліетиленова плівка застосовується також як гідроізоляційний матеріал, паковання сільськогосподарської промисловості, а також у мелорозативному та водогосподарському будівництві.

 

Мішок поліетиленовий під замовлення. Мінімальне замовлення 1 паковання від 100 до 500 шт.


Поліетилен низького тиску (ПНД, ПЕНД, PEHD). Це порівняно дешевий матеріал, міцність якого залежить від щільності. ПЕНД високої щільності має велику міцність і витримує чималу вагу. Щільність пакетів з ПД варіюється в широких межах — від 12 до 100 і більше мкм.


Поліетилен високого тиску (ПВД, ПЕВД, PELD). Цей матеріал набагато еластичніший від ПНД, але за рівної щільності з ним має меншу міцність. Щільність пакетів із ПВД зазвичай становить від 40 до 100 мкм.

Основні
МатеріалПоліетилен
ВиробникЕкопромтранс
Місткість25 кг
Країна виробникУкраїна
Ширина50 см
Довжина75 см
Користувацькі характеристики
товщинадо 300 мікрон
Висотадо 300 см
  • Ціна:
  • Спосіб упаковки: Пакети упаковуються за бажанням замовника в такий спосіб, щоб вага паковання була транспортубелен!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner